За Омај

 • 01

  Корпоративна култура

  Повлечете заедно

  Win-win соработка

  Искреноста прагматична

  Висококвалитетна услуга

 • 02

  Корпоративни вредности

  Обезбедување на квалитет

  Одмерување за верни

  Стремежот за извонредност

  Развојни иновации

 • 03

  Предности на производот

  Безбеден и ефикасен

  Фина изработка

  Продолжете да се подобрувате

  Ориентиран кон квалитет

 • 04

  Концепт на услуга

  Клиентот прво

  Добра услуга

  Заснована на чесност

  Водечка технологија

Топли производи

Производи

ВЕСТИ

 • Како да изберете Ac Hydraulic Power Pack

  Ако сте на пазарот за хидраулична единица за напојување со наизменична струја, може да бидете преоптоварени од разновидните опции.Важно е да се земат предвид факторите како што се барањата за моќност, големината и карактеристиките пред да се донесе одлука.Во оваа статија, ќе разговараме за тоа како да го изберете вистинскиот AC h...

 • Моќта зад хидрауличните системи: AC Hydraulic Power Packs

  Кога станува збор за напојување на хидраулични системи, хидрауличната единица за наизменична струја е важна компонента.Овие моќни единици ја обезбедуваат моќноста потребна за ракување со разновидна хидраулична опрема, од собирачи на цреши и кревачи со ножици до хидраулични дигалки и преси.Неговиот компактен дизајн и висока моќност...

 • Разбирање на важноста на хидрауличните единици за наизменична струја

  Кога станува збор за хидрауличните системи, имањето на вистинскиот пакет за напојување е од клучно значење за обезбедување оптимални перформанси.Еден тип на енергетска единица што вообичаено се користи во различни индустрии е хидрауличната единица за наизменична струја.Оваа компактна и ефикасна единица игра витална улога во обезбедувањето на потребната моќност и контрола на...

 • Предностите на 24VDC хидраулична единица за напојување

  Во светот на машините и индустриската опрема, хидрауличните енергетски единици играат клучна улога во обезбедувањето на потребната сила и моќност за управување со различни системи.Една од клучните компоненти на хидрауличната единица е нејзината потреба од напон, а варијантата 24VDC доби значителни популарни ...

 • Како да се реши проблемот со цилиндерот кога работи хидрауличната единица?

  За време на работата на хидрауличната единица за напојување, неговиот мотор може да се стартува нормално, но цилиндерот за масло не се крева или не е на место или е нестабилен кога оди и запира.Можеме да го разгледаме од шест аспекти: 1. Хидрауличкото масло во резервоарот за гориво не е на место, а маслото се додава во т...

 • Прирачник за производот Hydraulic Power Pack

  1. Принцип на работа на системот Опис на 12V хидрауличен пакет за напојување Според дизајнерската идеја на вашата компанија, принципот на работа и редоследот на системот се како што следува: 1. Моторот се ротира, ја придвижува пумпата за менувачот да апсорбира хидраулично масло преку спојката, и ја сфаќа улицата...

 • Прирачник за работа на пакетот Hydraulic Power Pack

  ЗАБЕЛЕШКА: Откако ќе ја примите стоката, внимателно и целосно прочитајте го упатството за работа и уверете се дека нема сомнеж. Тогаш вашиот професионален електричар ќе го инсталира колото според упатството за работа.Ако имате какви било прашања, слободно контактирајте не.1. Outlook Checki...

 • Кои се вообичаените дефекти на хидрауличната единица?

  Со зголемената употреба на хидрауличните енергетски единици, во практична примена, перформансите на хидрауличните енергетски единици директно ќе влијаат на нормалното функционирање на хидрауличниот систем.Затоа, треба да ја совладаме способноста на хидрауличните енергетски единици да дијагностицираат дефекти и да решаваат проблеми.Хидраули...

 • 1
 • 欧迈

Истражување

 • логото