Rreth Omay

 • 01

  Kulturë korporative

  Tërhiqe së bashku

  Bashkëpunim fitues

  Ndershmëria pragmatike

  Shërbim me cilësi të lartë

 • 02

  Vlerat e Korporatës

  Sigurimi i cilësisë

  Duke peshuar për besnik

  Kërkimi i përsosmërisë

  Inovacioni i zhvillimit

 • 03

  Avantazhet e produktit

  I sigurt dhe efikas

  Punim i shkëlqyeshëm

  Vazhdoni të përmirësoheni

  I orientuar drejt cilësisë

 • 04

  Koncepti i shërbimit

  Klienti i pari

  Shërbim i mirë

  Bazuar në ndershmëri

  Teknologji lider

Produkte të nxehta

Produktet

LAJME

 • Si të zgjidhni një paketë energjie hidraulike Ac

  Nëse jeni në treg për një njësi të energjisë hidraulike AC, mund të jeni të mbingarkuar nga shumëllojshmëria e opsioneve të disponueshme.Është e rëndësishme të merren parasysh faktorë të tillë si kërkesat e fuqisë, madhësia dhe veçoritë përpara se të merrni një vendim.Në këtë artikull, ne do të diskutojmë se si të zgjedhim AC h...

 • Fuqia pas sistemeve hidraulike: Paketat e energjisë hidraulike AC

  Kur bëhet fjalë për fuqizimin e sistemeve hidraulike, njësia e energjisë hidraulike AC është një komponent i rëndësishëm.Këto njësi të fuqishme ofrojnë fuqinë e nevojshme për të operuar një sërë pajisjesh hidraulike, nga mbledhësit e qershisë dhe ashensorët me gërshërë deri te foletë dhe presat hidraulike.Dizajni i tij kompakt dhe fuqia e lartë...

 • Kuptimi i rëndësisë së njësive të energjisë hidraulike AC

  Kur bëhet fjalë për sistemet hidraulike, të kesh paketën e duhur të energjisë është thelbësore për të siguruar performancë optimale.Një lloj i njësisë së energjisë që përdoret zakonisht në industri të ndryshme është njësia e energjisë hidraulike AC.Kjo njësi kompakte dhe efikase luan një rol jetik në sigurimin e fuqisë dhe kontrollit të nevojshëm për...

 • Avantazhet e një njësie hidraulike 24 VDC

  Në botën e makinerive dhe pajisjeve industriale, njësitë e fuqisë hidraulike luajnë një rol vendimtar në sigurimin e forcës dhe fuqisë së nevojshme për të operuar sisteme të ndryshme.Një nga komponentët kryesorë të një njësie të energjisë hidraulike është kërkesa e saj për tension, dhe varianti 24 VDC ka fituar popullaritet të konsiderueshëm...

 • Si të zgjidhet problemi i cilindrit kur njësia e energjisë hidraulike është duke punuar?

  Gjatë funksionimit të njësisë së energjisë hidraulike, motori i tij mund të ndizet normalisht, por cilindri i vajit nuk ngrihet ose nuk është në vend ose është i paqëndrueshëm kur shkon dhe ndalon.Mund ta konsiderojmë nga gjashtë aspekte: 1. Vaji hidraulik në rezervuarin e karburantit nuk është në vend, dhe vaji shtohet në t...

 • Manuali i produktit Hydraulic Power Pack

  1. Parimi i funksionimit të sistemit Përshkrimi i paketës së fuqisë hidraulike 12V Sipas idesë së projektimit të kompanisë suaj, parimi i punës dhe sekuenca e sistemit janë si më poshtë: 1. Motori rrotullohet, drejton pompën e marsheve për të thithur vajin hidraulik përmes bashkimit, dhe realizon shtrirjen...

 • Manuali i funksionimit të paketës së fuqisë hidraulike

  SHËNIM: Pas marrjes së mallrave, ju lutemi lexoni me kujdes dhe plotësisht manualin e funksionimit dhe sigurohuni që nuk ka asnjë dyshim. Më pas, elektricisti juaj profesionist do të instalojë qarkun sipas manualit të funksionimit.Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni.1. Outlook Checki...

 • Cilat janë gabimet e zakonshme të njësisë së energjisë hidraulike?

  Me rritjen e përdorimit të njësive të fuqisë hidraulike, në aplikime praktike, performanca e njësive të fuqisë hidraulike do të ndikojë drejtpërdrejt në funksionimin normal të sistemit hidraulik.Prandaj, ne duhet të zotërojmë aftësinë e njësive të fuqisë hidraulike për të diagnostikuar defektet dhe për të zgjidhur problemet.Hidrauli...

 • 1
 • 欧迈

hetim

 • logo